Utrecht

Een nieuwe danslocatie

Vanaf 25 maart 2019 t/m 3 juni

Uitnodiging GRATIS openles

Op maandag 25 maart openen wij onze deuren van de nieuwe danslocatie in Utrecht. Dit zal plaats vinden bij Seats2meet (links naast Intertoys). De salsalessen starten om 19.30 tot 20.30.

Bij het salsadansen maakt het niet uit of je wel of niet goed kunt zien, want genieten van de muziek is het belangrijkste. Salsa is goedziend en slechtziend goed aan te leren. ‘ Blinde liefde voor salsa’ vindt het belangrijk om salsadansen voor iedereen toegankelijk te maken. Naast goedziende deelnemers zijn blinden en slechtzienden daarom van harte welkom. Mensen met een visuele handicap doen veel met gevoel en op gehoor, een vaardigheid die veel goedziende eens een andere kijk op het dansen brengt! De salsa workshop is een 10weekse workshop voor beginners en mensen met al ervaring. Werkelijk iedereen is welkom!

Kom allen! Aan de kosten kan het niet liggen. De workshop ‘Blinde liefde voor Salsa’ is voor 10 lessen €35. Heb je een kleine beurs, dan is dit je kans om van een ervaren docent les te krijgen voor een heel schappelijke prijs!